Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt man inte pratar om


Jag vet sånt man inte pratar om
Jag har varit i dödens rum
Jag har identifierat mitt döda barn
Jag har kysst en kall blå hand
Jag har känt på en kall stel kropp under ett lakan
Jag har gråtit och skrikit tills jag kräkts
Jag har varit med och planerat begravning för mitt eget barn
Jag har skrivit brev och lagt i mitt barns kista
Jag har sagt sov gott istället för farväl till mitt barn
Jag har tappat min röst när jag ville säga något
Jag har haft mitt barns aska i en urna
Jag har kysst urnan innan jag var med och sänkte den ner i jorden
Jag har trott att jag skulle dö av all sorg
Jag har haft önskan om att själv få dö
Jag har överlevt och bär med mig alla minnen
Jag hade önskat att jag kunde prata med fler om allt sånt man inte pratar om




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 650 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 22:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, du har känt det
det som är så svårt..
det svåraste ..som
berör så....

det som är så svårt att prata om...
2011-09-13

  genni VIP
Min vän sa till mig att sorgen aldrig försvinner, men att man kan lära sig att leva med den....
Jag vet inte om det är sant, men mitt i all smärta och sorg så kan människan ibland vara stark och du har överlevt, det visar på styrka.
Jag ger dig en varm vänskapskram över nätet,

Kram Genni
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson