Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta de frusna före baby, dockor ler inatt

Vadar, hon av glas kan veta, vilja le och jag ska fan ta din kårlek på butelj, i rusets makt, de få som dog då klockor stal oss mitt itu, skar fan hjärtan utan oceaner, du är döden sade hennes böjda skugga, solrosens poet, att älska




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 23:14



Bookmark and Share


  poetryGirl
vackrare utan svärord, kanske?
2011-09-08

  Alexander Gustafsson
solrosens poet.

fy fan vad vackert formulerat.

det finner sig, då och då i dina texter.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth