Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berusande


Dina ögon som en aktiv vulkan.




Dina ögon är som en aktiv vulkan

Dina händer som glödande lava

rinnande över min kropp

brännande het.



Når sitt mål

i den skimrande dalen










Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-08 11:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig
2011-09-11

  Bibbi VIP
Överhettad:-)
2011-09-08

  Maj-Lis VIP
Ajajaj Het...bra
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP