Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du skall inte tro att det blir varken vår eller sommar om dina ben icke är som fulla av spring i korridorerna, på krogarna, i riksdagshuset, i kommunhus och lövskogar. Folk tar sig alldeles för litet tid åt att onanera, att gnida sig mot kuddar o träd.


Sexualundervisningen i skolan är verkligen för tam numera






Jag förstår mig inte på den där idrottsmanin i världen.
Jag har alltid tyckt att det varit något galet med fri idrott, jag har undrat över vad som är så fritt med den.

För de har väl som med allt annat, regler också i dessa tävlingar?
Att de tävlande inte får droga sig, de måste tävla inför publik och dessutom inför kameror så att de kan ses från internet, att de måste ha kläder på sig, inte får göra övertramp eller tjuvstarta.

Nej, någon fri idrott verkar det vara långt ifrån.
Om de kan ses av kameror i realtid som de tävlar, varför skall man då klaga över att folk sätter upp kameror i duschar?

Jag menar det är ju också en tävlan i vilken ordning folk i ett stadion får chansen att duscha.

Med en kamera i duschen får man veta vilka som får tillgång till duschen före de andra och då kan de få medalj också för sådana insatser, vilket inte bör vara utom tävlan.

Är du skräddarsydd?
Jag har för mig att jesus var snickare, inte skräddare, så hur kunde han då gå på vattnet?

Kanske var det ingen konst på den tiden, redan då det första marathonloppet gick av stapeln med en naken löpare som, med handen på hjärtat, föll död ner vid resans mål.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 10:16



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
fan du är så klok

bästa texten jag läst på länge

nu tar du plats

måste läsa mer av dej
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP