Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskmås från Tossa, Katalonien, 2010.




Är det OK om jag gråter?

Är det OK om jag gråter?
Inte på grund av någonting!

Är det OK om jag gråter?
Inte för att få något!

Utan i största allmänhet,

när jag hittar mig själv,

…och gläds!

 

--------------------------
Först publicerad på tobi3.se




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 445 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-09-09 00:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja.... härligt :)
2011-09-09

    Mejja
Finstämd och försiktig.
Tycker om den!
Fast inte ska man behöva fråga om man får gråta,
ledsengråt, sorgegråt, glädjegråt. Alla lika viktiga
och det oavsett om man är barn, man eller kvinna.
2011-09-09

  anits VIP
Glädjetårar, absolut
2011-09-09

    ej medlem längre
Definitivt, floder av glädjetårar.
2011-09-09

  walborg
Att bli sann och hel
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Mycket bra!
2011-09-09

    ej medlem längre
Glädjetårar!
2011-09-09

  Anna*
Underbart! ja, det är helt ok! Applåder
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)