Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm själ

Ibland träffar du en själ
som får dig att lysa.
Som bara är
och du känner lycka.
Bli ditt bättre jag
och bubblar av
värme närhet kärlek
Utan överflödiga ord.
Att din egen själ bara
vill den andre väl.
En underbar känsla
när ögonen hittat
varandras djup.
Ni andas samma luft
skrattar samma skratt.
Ni har hittat hem
för ni plockar fram det
vackraste hos varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1058 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-09 13:59



Bookmark and Share


  Annika Persson
En vän, en frände

2013-01-04

  Järnkatten
Precis som det ska vara :)...
Du belyser värmen väl...
2011-09-15

    ej medlem längre
Underbart !
2011-09-09

  Linda CH VIP
Tvillingsjälar möter man sällan men när det händer är ögonblicket skälvande. Underbart skrivet!
2011-09-09

    ej medlem längre
Så sant och så fint skrivet!
2011-09-09

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-09-09

  Jakob Drakros
*suck*
Ibland...

Jag håller med TT :-)
2011-09-09

  TT
...så fint...precis det man längtar efter och som man vill unna alla att få uppleva...gillar!!!
2011-09-09

  Ninananonia VIP
:) så är det... kram :)
2011-09-09

  anits VIP
Så fint skrivet, det gäller att hitta
sin tvillingsjäl
2011-09-09

  Anya VIP
Precis, man ska umgås med dem som får en att växa. :o)))
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP