Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget övedrivet.

jag hoppas med blodigt allvar

att du såg mitt hjärta bulta i mitt bröst.

det var en känsla att trycka in kniven i armen,

trycka in den djupt men ändå inte kunna känna det.

jag kanske överdriver till fullo

men det var de jag inte kände.

ditt smala ansikte med dem fina ögonen

som borrar in i min hjärna

och låter minnen ruttna,

få tiden att stanna upp helt.

jag hoppas att du kan se

medans tiden står stilla

att hjärtat i mitt bröst

har stannat.




Fri vers av helloalfons
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-09-09 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons