Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvind

Blåser i ditt hår, vi, dog så unga, mitten av en eld, en kärlek i mitt hjärta blöder ännu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-09 23:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Skör, full av känslor
2011-09-10

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth