Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet

En tanke smekte mitt hjärta
en stjärna höll mjukt min hand.
En vind smög tyst i min stjäl
solstrimma kittlade min blick.
Jag kramade den vackraste
av drömmar
Vaknade lycklig av en sång.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-11 09:12



Bookmark and Share


  Järnkatten
Åh, en sådan dröm man inte vill vakna ur..
2011-09-15

  Lena Själsöga Keijser
så vackra rör dina ord vid dröm
2011-09-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så vackert om mornandet när det kommer från det mysiga hållet...
2011-09-11

  anits VIP
Dina ord ger värme
2011-09-11

  Ninananonia VIP
Underbar... :) tankar som smeker och kramar drömmar ..det gillas :)
2011-09-11

  Anya VIP
En fin text som värmer.
2011-09-11

  Alva Johnsson VIP
Ett härligt tillstånd
Mellan dröm och varklighet
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP