Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar inte kan inte


"hahaha"

jag orkar inte mer, mamma
fattar du inte att det är slöseri med tid?
(med en sån som jag)

och sen;
"hahaha"

och sen;
"vem bryr sig"

och sen;
"hjärtstillestånd"




Fri vers av trasselsmuts
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 00:56



Bookmark and Share


  ester.b
Ser en smula humor och ironi = nicefaktor hög. I övrigt är dikten jävligt bra.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts