Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för att jag skriver här och ej till er.


ditt barn

vaknar upp och stackars stackars mamma och pappa
mamma och pappa stackars stackars stackars mamma
och pappa
tittar ner på mig
slangar och dropp och gasbindor
"men jag har inte skurit mig, jag lovar"
som att det skulle spela någon roll
mamma snälla lägg dig bredvid mig
stackars snälla mamma
pappa dina glasögon är så immiga
du måste rengöra dom
pappa pappa
titta i taket
ser du mönstret
ser du hur det rör sig
nej just det
haha
det är ju inte på riktigt förlåt
stackars stackars pappa
hjälp hjälp förlåt snälla förlåt
stesolid i min arm och godnatt
vaknar igen och mamma pappa snälla gå inte
är bara myndig på pappret
mamma pappa förlåt
godnatt
vaknar igen och tittar på klockan
klockan blir grå
klockan blir till ett ansikte
klockan sträcker ut sitt ansikte ur urtavlan och vänder sig mot mig
klockan ler elakt
men det här händer ju faktiskt inte på riktigt
tänker jag
pip pip
kan inte ens bilda hela tankar
150 i vilopuls
men det är ingen fara
ett hjärta av guld
eller ett hjärta av sten
eller ett trasigt hjärta
kan aldrig slå för fort
men snälla hjärtat lugna ner dig nu
jag måste ju hem
mamma pappa
snälla
mamma pappa
kan vi inte bara låtsas som ingenting
jag vill bara hem till jul ju
jag vill bara fira jul ju
formar stora ögon
stora pupiller
snälla doktorn
"allt jag önskar mig i julklapp är att min puls ska gå ner till 100"
så jag får åka hem
mamma pappa
men det är ingen fara
jag vill inte dö
jag är glad nu
jätteglad
jag vill bara fira jul ju
nere på 120
jag får åka hem
mamma pappa
förlåt
för ert barn
förlåt
för att hon leker med döden
förlåt för att hon glömt bort
för en sekund
en lång stund
att ni ens fanns
förlåt
men det är ingen fara
ingen kan ta mig
inget kan ta mig
lilla hjärtat
bultar på
nere på 100
ögonen är bara pupiller
förlåt
mamma pappa
men det är ingen fara




Fri vers av trasselsmuts
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-25 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts