Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men jag förlorar mer och mer av mig själv


Hemsläp (jag vinner varje gång)

Det är fortfarande gulligt och vi är fortfarande i Du är allt jag vill ha av Jakob Hellman-stadiet
Du bjuder literally på cigg och lyssnar och tittar mig i ögonen
Och jag kan den här leken
Den enda sporten jag får guld i
Jag vill se dina tatueringar
Över underarmarna
För att få hudkontakt
Jag går på auto-pilot
Full och vet ändå PRECIS vad jag gör
Packad kanske till-och-med och kryssar ändå 10/10 rätt i uppraggning
Släpper ut håret Gud detta jävla hår
Klipp av det
Men vi går ut och in
Kysser för jag vet att du vill
Uteservering fast det är kallt
Nu
Går
Vi hem
Vi kan gå hem till mig
Nu är det Var ska vi sova inatt
Fast du ska inte sova hos mig
Framme
Hemma
Av med allt
Du är en sån
Jaha
Fokuserar på det
Gillar det
Har det
Bryr mig inte länge om vad jag släpper in, för jag äger inte längre den här kroppen
Vi har tröttnat på varann redan innan nån av oss ens har kommit
Sen hejdå godnatt
Gå hem nu
Jag kommer sova så gott
Och sen
Hörs vi
Aldrig mer




Fri vers av trasselsmuts
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-20 00:46



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skönt skriven
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts