Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

ibland vill jag bara att du ska försvinna ur mitt huvud,
låta mig vara ifred (du låter mig aldrig vara ifred)
du är alltid där
ibland vill jag bara att du ska försvinna ur mitt huvud,
låta mig få mitt liv tillbaka
låta mig ha mitt huvud för mig själv
fan ge mig tillbaka mitt liv (vadå för jävla liv?)
ibland vet jag inte var du börjar och var jag tar slut
ibland vet jag inte vem som är vem
vet inte ens om vi är två olika personer
betyder det att om du lämnar mig (när du lämnar mig)
så kommer jag vara en inkomplett människa
utan dig är jag ingenting är en JÄVLA MARDRÖM
jag vill inte vara rädd
jag vill inte behöva dig
jag vill inte vara ensam
jag vill inte behöva böna på mina bara knän om att du inte ska lämna mig (LÄMNA MIG INTE)
jag vill inte säga att jag inte vet hur jag ens ska kunna leva utan dig
jag vill inte behöva be
jag vill inte att det här ska fortsätta, för det kan bara leda åt ett håll (ingenting är evigt)
kan vi inte bara stanna
och sluta
känna
bara stanna här
inte släppa in någon luft
under täcket
dra ner persiennen
stäng av telefonen
kryp in i mig
jag kryper in i dig
kan vi stanna här?




Fri vers av trasselsmuts
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts