Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset


Timglasets midja är inte trång
se alla dessa
som fallit utan ord




Fri vers av Dilsewat
Läst 601 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-13 15:03



Bookmark and Share


  Konstanzia
Vädigt häftigt beskrivet!
2011-09-15

  Aftonvännen
Substans
2011-09-15

  Anna*
Tiden hastar ... och vi kan bara lära oss utnyttja tiden så väl som möjligt inte hindra dess gång.
2011-09-15

  Linda CH VIP
Spännande diktat om den förgängliga tiden!
2011-09-13

  Baystream
"timglasets midja är inte trång" - ja, tiden rinner oss alldeles för snabbt förbi.
2011-09-13

  Baystream
vackert, så väldigt vackert.
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars