Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga ord

mörkret

jag var rädd

för mörkret

ensamheten

jag vill aldrig

vara utan dig

samtidigt

så känner jag mig

brytbar

men jag har inga ord

för vad du är

i mörkret

ensam




Fri vers av helloalfons
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helloalfons
helloalfons