Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje

utan att mena det

gjorde jag dig ont

målade dig svart

allt du sa blev till smuts

allt du tänkte blev svart

ångern
har inte kommit till mig

jag ångrar inte

känner lycka
välbehag

härligt mörker i mig själv




Fri vers av franz
Läst 136 gånger
Publicerad 2011-09-14 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz