Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidareutveckling av Descartes teorier




Alltså är jag

Jag känner -
 Alltså är jag!

Jag lär mig dagligen -
Alltså är jag!

Jag lever -
Alltså är jag!

Jag älskar -
 Alltså är jag!

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 413 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-09-15 00:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
"Alltså är jag"...oh yes, det är du!!! Med råge!:-) För du lyckas så ofta beröra med dina klokord!
2011-09-23

  Tiiiina
Enkelt eller hur!!:-)
2011-09-21

    ej medlem längre
Kan läsa dina underbara rader -
Alltså är jag!
Applåder för denna glädjespridare!
2011-09-16

  Minkki VIP
Prima dikt med Tor-Björn-stuk under helt underbar bild!
2011-09-15

    ej medlem längre
Jag uppskattar livsglädjen du sprider -

alltså är jag! :-)
2011-09-15

    ADI Nehlin
visst är det så..härligt..fin bild
2011-09-15

  Anna*
Javisst! I all enkelhet är det precis så! Applåder
2011-09-15

  anits VIP
En helt underbar dikt
2011-09-15

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2011-09-15

  Monika A Mirsch VIP
Stiligt! Alltså e jag här med dig - skönt!
2011-09-15

  Lilla My* VIP
Underbar positivistisk sprudlande text som gör hela dagen Glaad!!
Bilden förstärker verkligen!! O andra strofen - störst! Bravo!!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)