Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvligt, Ljuvligt . . . Men Ack Så Farligt




Förälskad - Tappat Fotfästet

 

Oj,

Mig åtrån länder

som hon tänder

då hon sänder

ut miljoner

feromoner

som mina hormoner

får mig tappa

andan och snappa

efter syret knappa.

Finner ingen bot,

 kan ej stå emot

Kärlek som slår rot

Så helt bedagad

starkt uppjagad

helt försvagad,

stoltheten försvunnen

motståndskraft förrunnen

av Kärlek övervunnen

står jag icke längre pall

utan faller i fritt fall

i en ljudlig knall

komplett förbi

ej längre fri

fast i mystisk, ljuvlig kärlekstyranni.

Oj!

 




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 13:14

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Hisnande tjusigt!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson