Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma händer



När allt var


svart
sot
kaos

var hon plötsligt
där


när du minst anade

kom
Vintergatan


på besök


med ömma händer
smekte hon dig

till sömns.




Fri vers av Nordlys
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-15 22:03



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så ljuvliga händer, en sådan ömhet är den största av gåvor..
2011-10-11

    ADI Nehlin
fin, fin...underbart besök
2011-10-08

  Anita Brännström VIP
vackert....
2011-10-04

  Shahla Haghi
Blev lugn efter att läste din text. Tack
2011-09-30

  Rise Little One
så vackert... och den ger en verklig känsla på huden
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys