Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det någon som vill följa med?




Jag planerar en tripp till




Vintergatan.
Är det



någon




som vill följa med?





Jag vill resa från
stjärna till stjärna




från djup
till djup





och skåda
ömheten
kärleken
och döden.






Är det någon som vill följa med?




Fri vers av Nordlys
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 08:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
jag vill följa med..vacker skaldat
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys