Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget namn, ännu.

Någonstans

långt borta

när vidd, efter vidd passerats
timme efter timme

gått

fanns stillheten

bedövande vacker
smekte hon ömt din kind.




Fri vers av Nordlys
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-14 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys