Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt pennan

likt pennan
vässas


vässar smärtan


själen


bit
för
bit


stycke efter stycke


tills bara




kärnan




återstår




Fri vers av Nordlys
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-16 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys