Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmakt


Har du inte förstått


ekot av din röst
studsar mot betongen


det är
ingen


ingen


ingen


som lyssnar




ingen




Fri vers av Nordlys
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-09-15 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys