Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsjukan


Tungt

Varje dag som en ogenomtränglig mur
Som bara väntar på att bli sönderslagen

Men ändå inte

Kan man vänta sig sjuk

Vänta tills man dör i själen

Att själens krav, är värt att vänta på


Men tänk om man inte vet vad det är man väntar på

Som den inbillade sjuke måste ha känt




Fri vers (Fri form) av IsaAmanda
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-16 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsaAmanda
IsaAmanda