Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Älska
inte mig
tills du lär
att älska dig
själv!




Fri vers av jamal jamal
Läst 359 gånger
Publicerad 2012-03-13 01:36



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket tänkvärda ord!!! Vackert!!!
2012-03-13

  Nasrin
Tänkvärd och mycket vacklert och sanna ord!!!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal