Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i en bostadsrätt

Varför alltid förlita sig på myndigheter ?
Om någon stör
Varför ringa störningsjouren ?
Istället för att bara gå några meter och
knacka på dörren och förtälja om läget

Varför skriva en massa lappar i tvättstugan
Lappar utan signatur
Fylla cylinderhålen med papper
Ej fixa bort luddret i filtren
Ej tömma sin maskin efter förbrukad arbetspass
Ockupera alla maskiner samtidigt

Snart blir det en egen tvättmaskin i bostadsrätten
som är ljudlös




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-17 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP