Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vågade aldrig säga det





Hon vågade aldrig



säga det


hon vågade
inte nämna
det

vid namn


men kärleken

kom



som en stilla viskning



smekte ömt halsen

kysste alla tårar

och




ensamma hjärtat




Fri vers av Nordlys
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-17 21:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig framväxning, om än outtalad
2011-09-30

  Ninananonia VIP
Vackert...är det hon aldrig vågade säga..
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys