Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Naturens Tavla - Underbara, stilla och soliga höstdagar




Att se Flora måla en Höstens Tavla

 

När hösten kommer upp till nord

tar Flora fram sin målarfärg

och Duken som hon målar på är gjord

av växter, jord och berg.

 

Hon penseln för i djärva drag

med höstfärg utav skiftande kulör

som länder tittarna till välbehag

och tillika ger ett gott humör.

 

Vackert skiftande från rött till grönt

en tavla ljuvligt tilltalande vart sinne.

Ett konstverk, så underbart och skönt

att för evigt spara i ens minne

 




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 15:15

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
**********************************

Härlig palett i höstens underbara färger

skönt smekande rader som man får ett

skönt lugn och bereder ro denna söndags-

kväll.

*applåder*

**********************************
2011-09-18

  walborg
färgglädje
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson