Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ingång

Inget kan stoppa;
tid bestämmer takten själv

- hösten smyger på




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-19 07:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin haiku om årstidernas växlingar!

Här uppe i Jämtland är det bara några plus och hård blåst ...
2011-09-19

  Gunnel Eriksson VIP
Man kan fundera på vad tid är för något.
Fin haiku om det oundvikliga.
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP