Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På varsitt håll.

Jag vill
du önskar.
Vi tänker
och hoppas.
Vi ser hinder
inte möjligheter.
Vi längtar
och drömmer.
Bländade av våra hopp
ser vi inte det enda vi vill
Att drunkna i varandras famn




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-19 16:14



Bookmark and Share


  TT
...ännu en text som högg till så djupt inombords...åter skar igenkännandets vassa kniv rätt in i köttet...så underbart sammanfattat av vad jag upplever i mitt liv just nu...en helt knäckande text (för mig)...gillar mycket!!!
2011-09-20

  anits VIP
Väldigt vackert
2011-09-19

  Mona Drugge
Kan va mycket svårt det där. Och när man väl ser är allt försent..
2011-09-19

    ej medlem längre
Sweet drowning...

Fin text
2011-09-19

    ej medlem längre
Fint !
2011-09-19

  Ninananonia VIP
Djupt vackert.. :)
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP