Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåguppehåll

ögonen vid fönstret
när sömnen släppte kontrollen

blixtrade bilderna höst

över vägarna, vindlar fjärran

vägarna hade passerat förbi
syntes en stilla, utklippt ruta

vit våt vissnande veklighet

snapp, klick, ögonblicket förbi

betraktaren och bilden
fanns kvar i mina ögon

så började tåget gå




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-19 22:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
den där stunden vid stationen - ser det framför mig. När man tittar på alla människorna på perrongen, försvinner i drömmar, och väcks av KNYCKEN!
2011-09-21

    ej medlem längre
som livsresan . . .
2011-09-20

  Anya VIP
Gillar denna, ser personen sitta vid tågfönstret och hur fjärran vindlar.
2011-09-20

  Lili Samuelsson VIP
gillas, det är en fin rytm i dessa rader,snyggt
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP