Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa, Rosa, Rosa


Rosa, min älskling!
vi krossar fönster och färgar hud
fläckar ner sängar och spiller saft
jag drog ut en nagel ur mina tänder
du slickade mig om fingrarna
jag pussade din panna, sa
"Rosa, vi
du och jag
vi
hör ihop
som alla klyschor"
du spelade vår låt på dina stämband
jag bet i världens ände
ramlade ner i avgrunden
övervann det svarta hålet
tog ditt hår som täcke
somnade ack så gott




Fri vers av murmeldjuret
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-09-20 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

murmeldjuret