Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

copycat




jag har en h-e-m-l-i-g-h-e-t
den är min,
men den handlar om dig
den växer och gror
i mitt växthus som aldrig ser solens ljus


jag stirrar på dig och ser mina drömmar och fantasier
du tittar åt mitt håll och ser rakt igenom mig


du är inte min och det kommer du aldrig att bli
så jag har planterat dig
i mitt växthus där bara din klocka tickar
ett enda frö, som växer
och växer
och växer
och växer
men som aldrig kommer bryta upp ur jorden


om du visste alla tankar jag tänkt om dig
skulle jag behöva äta upp mig




Fri vers av murmeldjuret
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-04-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

murmeldjuret