Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi värmer varandra

Vi värmer varandra med
ordsmeksglitter
och långtifrånlängtan.
Kärlek kanske
kanske inte
men
du är min längtan
och jag är din.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-21 19:18



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Håller med en kommentar här nedanför att "ordsmeksglitter"
Är ett himla mysigt ord :) Vädligt fin dikt för övrigt!
2011-09-24

  anits VIP
Vackra längtansfulla rader
2011-09-22

  Järnkatten
Fint beskrivet om kommunikation i ord..:)...
2011-09-22

  TT
...du skriver så fint om längtan...en känsla jag vet hur det känns..en underbar liten dikt om just det...längten...
2011-09-22

    AA VIP
Vackert och längtansfullt.
2011-09-21

  lodjuret/seglare VIP
En läsardröm att vilja efterlikna.
2011-09-21

  Ninananonia VIP
En vacker längtan... :)
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP