Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta flyter dagen

Sakta flyter dagen in mot kväll
i långsamt tätnande mörker.
Kaffetåren smeker min hals
och ögat vilar på ingenting alls.
Tanken är någon annanstans
i ljust och vackert minne.
Regndroppar dansar ner för rutan
i en stilla regndroppsmelodi.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-22 19:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra här och nu bild med vacker ton.
2011-09-23

  anits VIP
Underbart vackert
2011-09-22

  Järnkatten
En stilla harmoni, både stunden och texten...
2011-09-22

  Ninananonia VIP
hi,hi.. :) fint och lugnt :)
2011-09-22

  Ninananonia VIP
:) int och lugnt..
2011-09-22

    AA VIP
Fin text. Snyggt.
2011-09-22

    ej medlem längre
Som den finaste schlagertext..en klassiker..
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP