Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullunge

En egen gullunge

skulle jag ha


en gullig liten unge

som kunde sprida
glädje

kärlek

ljus

omkring sig




tjata
leva rövare

kräva

älska

gullunge




Fri vers av Nordlys
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-15 21:42



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin text
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nordlys
Nordlys