Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spanska ordet ORO uttalas årrå och betyder - GULD.

Bilden är från firandet av Merce 24 september 2009. (I morgon är det dags igen, här i Barcelona)




När ORO blir GULD

Oroligt, Ostoppbart, Oförtröttligt

Söka ny kunskap;

Leta nya vägar;

Utnyttja och Utveckla sin förmåga;

Vara och Uttrycka sig själv;

Inse och Känna att GULD inte är något man finner;
Det är något man ÄR.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 455 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-09-23 01:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket tänkvärda ord!
2011-10-03

  Anna*
Det är roligt att se vad olika ord har för betydelse på olika språk och denna text är Guld värd! *ler*
2011-09-28

  Katarina O´Nils Franke
Vackert!
2011-09-28

    Birgersdotter VIP
Mycket fint
2011-09-28

  walborg
Visdom som lyser som guld
2011-09-28

  Bibbi VIP
Visdom.
2011-09-25

  Jean-Michel Orblin
Inse och Känna att GULD inte är något man finner;
Det är något man ÄR.
Klokt tänkt
Tänkvärt.
2011-09-24

    ej medlem längre
Man säger: Du är guld värd. Ett stort, svårt och viktigt steg till att Känna att man ÄR guld.
2011-09-23

  La Magnólia VIP
Mycket fina tankar!
2011-09-23

  Junitvillingen
Jamenvisst!! FINT:-)
2011-09-23

  Gunnar Ideström
Du är guldmynt!
2011-09-23

    ADI Nehlin
vackra kloka ord
2011-09-23

  Ninananonia VIP
:) fint :)
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)