Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM STÄNGDA DÖRRAR

Han skriker ut i natten

Ingen vill höra

Ingen vill se

Ingen vill göra något

Alla är så upptagna av att kontakta

Störningsjouren

Istället för att knacka på dörren

och fråga hur han mår




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-23 23:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Dina ord är så sanna, så är det i vårt samhälle..
2011-09-24

  små tankar
Så sant. Ordet solidaritet borde plockas bort ur svenska akademins ordlisa för att det inte används längre. Klaga går bra men bry sig om är helt bortglömt. Nu till ingentin. Med tanke på namnet så måste jag fråga om det är taget ur satirserien Arne Anka?
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP