Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tro är att vara osäker ;)


e1ektr0kem1sk 1mpu1s


0m
Någonting som skenar
nollan provocerar luftens leda

fortsätt vinna projicera brinnande skugga
rökpelaren/ bara sekunden senare
när vansinnesdådet brusar upp i glaset

försvinner bortinom eterns sorliga ensamhetskri
vakuum sjung
eoner/ de som bara upplevdes en gång

tung del i den stämsång kastad raka vägen
vidare tillbaka ned för bisarra rutnät

utmejslad graffiti vittrar i kornsinande lager
kyrkans tegelväggar/ vinden

armen repet
höjdgestalten/ pendel in absurdum

ekar genom kloaker
ned till basal kärnkraftvärk
långt efter apokalypsen/ världsisen

ett kliande sår i upplyst sidensky
inom vitan där någon kan se
djävulen sluka sin gudalika svans.




Fri vers av skenetbedrar
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenetbedrar
skenetbedrar