Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag dödar porten med idéer slöa som tankeknivar


brusten fasad
det var köldslagna sekundvisare
nåldyna dämpa
ultrarapid riktning
farväl och välkommen hej

dammen brast
istappar mot klinkers i kala hålrum
sterainljuset under spnideln som sänker sig ned
luften mot nätet'
virtuella åkrar mot sinnen
skarp som lien
inuti huvuden vässar kniven
skarp
jag är en murbräcka
som frihetsförfattar infernaliska kontakter
trä mot trä i extassvultna slavars händer
adrenalin mot skinn mot andetagen
idén om att bröstkorgen mot revbenen
krymper krymper ihop




Fri vers av skenetbedrar
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenetbedrar
skenetbedrar