Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktbarhet


Du kunde fälla honom med en enda kommentar,
se honom slå i marken utan handflator,
för du ville inte ha sträva skrubbsår mot din hud
men en anledning att undvika hans ansikte...

säg mig, vad är det i hans kärlek till dig
som du hatar så mycket?

och vad finns det i ditt hat
som gör att han fortsätter

Kämpa sig upp varje jävla gång
för att försöka smeka fram
\"det där\" i dina ögon
som han livnär sig på
vid varje markkontakt

någon gång borde hans hjärta
bara kunna associera dig
med smärta och asfaltsnärhet
och den dagen
lär du dig någonting om
fall utan skyddsnät
och hud utan smekningar.

men du kommer förmodligen
bara gråta in i din kudde
och prata skit om honom med dina vänner

för han var väl aldrig något annat
än en övning i konsten att analysera fall
bara för nöjets skull.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:18



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
En insikt så sällan sedd, så sällsamt nyttig, så väldans behövd.
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta