Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mors ultima ratio

Dina läppar som levrat blod
en köldnatt på taigan

Dina ögonfransar som förkolnade likrester
inhängnande någonting som alla ville se
men ingen kunde hantera

Dina nedbrutna fingrar som
lämnar infekterade brännmärken
kombinerade med dina ord
som kryllar och äter död hudvävnad

Jag vet redan att jag är fördömd
min nästa fråga är

om det var jag som lekte med döden
eller om döden knullade mig först.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta