Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksregn

 



I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

i en bön om godhet sorg och försoning

jag gråter min kärlek
i ett gnistrande regn av sanning och hopp

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-24 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I detta regn går jag mer än gärna ut . . .
2011-09-24

  Ninananonia VIP
Vackert är detta regn..
2011-09-24

    ej medlem längre
Vackert..nästan magiskt.
2011-09-24

  Stjärnöga
Underbar..

i sådant regn
behövs inget
paraply ;-)
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP