Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek i Köpenhamn sommaren 2000


Jag blir varm


Jag blir varm när jag minns dig och mig

på hotellet i Köpenhamn

mittemot hells angels högkvarter

rosorna du beställt till vår ankomst

just pull the string sa du

vi rusade berusade av sort guld och kärlek

till sjöarna till den indiska restaurangen

och det regnade och vi var galna

av åtrå och hela världen log

där vid Nörrebro

och vi smög in på assistentkyrkogården

och kunde nästan inte vänta

och vi kysstes hett och häftigt

och vi ville allt där och då

minns du älskling?








Fri vers av aniara
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-24 20:31



Bookmark and Share


  Rosen VIP
hett och galet precis som kärleken ska vara...
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara