Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör ont i mitt bröst -det du upplever nu...


Krånglig kärlek

Vi sjunger våran sång
en krånglig melodi.
Vi finns där
trots allt
när livet faller isär.
Kärleken inte håller
i vardagens sken
men vänskapen
är kvar
stark värmande
pålitlig.
Tills en dag
när du inte vill försöka mer
och är på väg till en annan famn
vars namn jag inte vet.
Då smulas hoppet sönder
hjärtat blir fyllt av sten.
Så tungt att bära
att mina steg blir förstenade
i den förlorade verkligheten
Att vi inte försökte som vi borde
att alltid kärleken var där
Vi såg den bara inte
nu är det svåra enkelt
Jag vill du ska vända
och vandra in i min famn
Glömma den namnlösa
plocka upp kärleken
som ligger lite skadad på vägen
och hitta vägen tillbaka till
ditt och mitt hjärta
som alltid var menat att bli.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-25 07:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet och mycket berörande
2011-09-26

  Jakob Drakros
yepp
"Då smulas hoppet sönder
hjärtat blir fyllt av sten."
:-)
2011-09-26

  Ninananonia VIP
Ibland är vägen lång och krånglig men kärlekens kraft övervinner... :)
2011-09-25

  Anna*
Jag ser en mycket tydlig tråd i det du skriver och det är nära och ömt så det känns. Bra!
2011-09-25

  Mona Drugge
Ja varför ska kärleken krångla hela tiden o man sen kanske inser försent. Mycket fint skrivet..
2011-09-25

  Anira
De som kunde varit...... men inte är längre

Tycker om ....
jag gillar ju när inte är förutsägbart i orden

att det inte alltid är för långa meningar ....

Tack
2011-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår budskapet men tycker texten känns halta litet. Orden finns där men verkar utkastade litet på måfå. Ändå en sorts berättarton att vilja följa, anamma.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP