Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREVDUVA

Vissa bara går rakt fram
Vissa går i cirklar
Vissa ramlar
Vissa dansar
Vissa kryper
Vissa susar fram i sin rullstol
Alla fyllda av ett ärende de ska uträtta
Vi är alla budbärare för oss själva eller
någon vi håller kär




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP