Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagspromenad

Längst sommartrötta rabatter
går min promenad.
Förbi tomma bänkar
och öde bryggor.
Nyss var stranden full av soldyrkande
glassätande semesterlediga.
Nu möts jag bara av två korpar
på jakt efter mat.
Solen kikar försiktigt fram och målar
vattnet i höstpalett färger.
Sjön krusar sig lite
och visar sin finaste söndagsdräkt.
Allting andas lugn frid och väntan
på det som komma skall.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-25 16:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Du målar dina ord rill vackra bilder
för mig som läser
2011-10-01

  Mona Drugge
Så underbart härlig höstpromenad o känns då man läser som en mycket strålande fin söndagsstämning i övrigt..
2011-09-26

  Alva Johnsson VIP
Du lockar fram fin
helgstämning i Din dikt.
2011-09-25

    AA VIP
Du fångar känslan igen. Vackert. Snyggt.
2011-09-25

  Maj-Lis VIP
En skön promenad
2011-09-25

  Anya VIP
Går gärna med dig på denna promenad. fint ordat.
2011-09-25

  Ninananonia VIP
Vackert...
2011-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Korpar! Coolt. Önskar jag såg sådana oftare.
Det är något särskilt med kravlösa, soliga septembersöndagar.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP