Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till samling nr 2 (6) Förlupna skor

Vems skor är detta ?
- Hurså ?
Ingen vill kännas vid dem.
- Varför det ?
Det luktar
- Jaha, men var är dina skor ?
Va ?
- Du är ju barfota




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-09-25 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP