Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andra gånger lever jag höst och vinter


drömmen om våren


jag vaknade under ett snötäcke
och kände hur tulpanerna inom mig vissnade

hastigt reste jag mig upp
för att klockan redan slagit alldeles för mycket

samtidigt stod tiden stilla
fastfrusen i kylan

i våryran jag inte kände
vandrade jag ut i förväntningarnas kök

men allt jag kunde finna
var frusna minnen från dit jag längtade

sommaren kändes lika långt borta
som jag inte ville att den skulle vara

varför stannade jag inte i drömmen om våren?




Fri vers av Sitamoia
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-01-09 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sitamoia
Sitamoia