Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mja, tur att det är fyra år mellan varven. men just nu passar det så bra.


under OS, tillfällig sportnörd


tillfälligt (och jag lovar att det nog är det ungefär)
är jag uppslukad så illa
och tillvänjd så vardagligt
att jag snart verkligen drabbas av abstinens
när tv:n OS-slocknar

det har blivit det hemtrevligaste
att i bakgrunden på våningen under
hela dagen höra OS ur svt:n
och damcurling och damhockey
är nästan lika roligt som längd

(dessutom är det lindrande medicin
för min tvåmånadersförkylning)




Fri vers av Sitamoia
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-02-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sitamoia
Sitamoia